تاریخ انتشار : یکشنبه 20 مرداد 1398 - 12:30
کد خبر : 43686

سلاح و برگ برنده ایران در جنگ دریایی با آمریکا

سلاح و برگ برنده ایران در جنگ دریایی با آمریکا

مین‌های دریایی ممکن است در ظاهر جذاب به نظر نرسند اما موثر و کارآمد هستند و می‌توانند باعث غرق شدن برخی از ناوهای جنگی امریکایی شوند. جارستان : نشریه “نشنال اینترست” با اشاره به تهدید متوجه از جانب مین‌های دریایی برای نیروی دریایی امریکا در خلیج فارس می‌نویسد: “موشک‌های مافوق صوت و قایق‌های تندرو ممکن

مین‌های دریایی ممکن است در ظاهر جذاب به نظر نرسند اما موثر و کارآمد هستند و می‌توانند باعث غرق شدن برخی از ناوهای جنگی امریکایی شوند.

جارستان : نشریه “نشنال اینترست” با اشاره به تهدید متوجه از جانب مین‌های دریایی برای نیروی دریایی امریکا در خلیج فارس می‌نویسد: “موشک‌های مافوق صوت و قایق‌های تندرو ممکن است به عنوان تهدیدات اصلی متوجه از سوی ایران برای نیروی دریایی امریکا مطرح شوند با این حال، مین‌های دریایی یکی از کشنده‌ترین تهدیدات برای ناوهای جنگی امروز هستند.

این نشریه افزوده است: این مین‌ها در سال‌های اخیر پیشرفت چشمگیری داشته‌اند. با افزایش تنش میان ایران و امریکا نیاز به حفاظت از ناوهای امریکایی در برابر مین‌ها به سرعت رو به رشد است. گزارش تازه‌ای از ProPublica نشان می‌دهد که ناوهای امریکایی به سختنی می‌توانند مسیرهای جایگزین به جای مسیرهای مین‌گذاری‌شده را انتخاب کرده و بپیمایند”.

آفتاب‌‌نیوز : این نشریه در ادامه می‌نویسد: “همچنین، در این گزارش آمده که کار دشواری پیش‌روی نیروی دریایی امریکا برای تقویت قابلیت مین‌زدایی است. در این میان نیروی دریایی امریکا ماموریت مقابله با مین را دارد که بسته‌ای شامل حسگرها، پهپادها و بالگردها برای فراهم کردن شرایط برای ناو به منظور مین‌زدایی است. با این حال، بخش اصلی این بسته یک وسیله نقلیه بدون سرنشین بر روی سطح است: قایقی سبک به منظور حمل تجهیزات شاسایی و خنثی‌سازی مین تا ناو بتواند در فاصله‌ای مطمئن حرکت کند. با این حال، گفته شده که ادغام این تجهیزات مجهز بر روی ناوها تا سال ۲۰۱۹ میلادی نیز به احتمال زیاد تکمیل نخواهد شد. در این میان، نیروی دریایی امریکا نمی‌خواهد هزینه زیادی را برای جایگزینی این بسته پیشنهادی ضدمین در تمام ناوهای خود صرف کند. با این حال، در آینده مین‌ها می‌توانند راهی ساده برای پیچیده‌تر شدن وضعیت در دریای چین جنوبی و یا توسط روسیه در آب‌های کشورهای حوزه بالتیک باشند. نسل بعدی مین‌ها احتمالا متحرک‌تر و مستقل‌تر خواهند بود که ماموریت مین‌زدایی را دشوارتر خواهد ساخت”.


برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.